May 17, 2012

So this season!

I remember as it was just yesterday as me and my friend Fede went hunting for Versace in H&M. As we arrived to the store at 8am and realized how LATE we are, so we've decided to have breakfast instead and then head to work and come back at 11.30am.
But yeah, this all was last year and now all the pieces purchased are "so last season". So I've decided to change scarf into the necklace and sort this "problem" out! And it works! I promise, will post some outfit post soonish, once at least one exam is done!
But for now I will leave you with this french song, because je ne veux pas travailler!
Have a good night everyone, x.

Pamatam si ako by to bolo len vcera, ked sme sa ja a moja kamoska Fede rozhodli ulovit si nieco z kolekcie versace/h&m. Ked sme do obchodu prisli o 8mej rano, v predstave, ze tam budeme urcite prve, tak sme zistili ze sme prisli NESKORO!!! A tak sme sa rozhodli ist pre zmenu na ranajky a potom do prace a potom sme sa pekne krasne do h&m vratili az o pol dvanastej.
Ale co teraz s tym vsetkym nakupenym "v minulej sezone"? Bude to modne faux pas vybrat niektore kusky prevetrat aj v lete? V kazdom pripade som to uz vymyslela a premyslela a zmenila satku na koralky! Celkom v pohode, nie? Slubujem ze coskoro poslem aj nejaky prispevok s celym outfitom, ale az po tom co bude aspon jedna skuska za mnou!
Zatial Vam tu zanecham tuto francuzsku pesnicku, ktora mi paradoxne evokuje vylet do Viedne, haha. Ale o tom potom...
Krasne sny, x.




1 comment:

Thanks for reading and sharing your thoughts with me! x